DRIE DAGEN VOL INSPIRATIE

Sign & Print Expo vindt plaats op 14, 15 & 16 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchem. Een all-in event waar jij als sign en print specialist je hart kunt ophalen. Je ziet de nieuwste technologieën en innovaties en hebt de mogelijkheid op diverse manieren je kennis te delen, verbreden en verrijken. 

 

 

Maak jouw creatieve brein klaar voor drie dagen vol inspiratie!

uniek event op het gebied van visuele communicatie

Als professional in de sign en print industrie, ben jij natuurlijk altijd op zoek naar de nieuwste machines, technieken, applicaties of materialen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie. Wil je graag weten wat de hot topics waren van de afgelopen editie? De kennissessies zijn opgenomen en voor jou beschikbaar gemaakt om jouw kennis bij te spijkeren.

THEMA 2023: De Stad van visuele communicatie

Ook deze editie is er een passend thema die de gehele industrie aanspreekt. In de stad vinden we in alle vormen en maten visuele communicatie. Waar wordt deze visuele communicatie ontworpen, gemaakt en wat is vervolgens de ecologische voetdruk hiervan?

 

Struin door de stad en bezoek de bezienswaardigheden.

6 redenen waarom jij bij Sign & Print Expo wil zijn

BLIJF OP DE HOOGTE

VOOR WIE ORGANISEREN WIJ SIGN & PRINT EXPO?

Sign & Print Expo is het platform voor een breed publiek, onder wie professionals uit de grafimedia en visuele communicatie branche. Print- en sign specialisten, grafische vormgevers, designers, marketeers, brand owners en managing directors zijn in groten getale aanwezig. Deze professionals ontmoeten elkaar op de expo en brengen kennis mee. Er is ruimte om deze kennis met elkaar te delen in een ontspannen, informele sfeer.

 

 

In samenwerking met onze partners hebben wij een tal van experts uit de sector weten te strikken om hun expertise te komen delen met de community tijdens een van de interactieve expertsessies. Tijdens deze expertsessies staan de actualiteit, de laatste trends & ontwikkelingen én de nieuwste technologieën & innovaties centraal. 

Scroll naar top