waarom deelnemen aan sign & print expo 2025?

Sign & Print Expo 2025 is hét event waar toekomstige innovaties en trends worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers is vertegenwoordigd met software, machines, materialen, inkt en afwerkingen.

 

Sign & Print Expo is met zijn grootte een ware broedplaats voor innovaties, kennisoverdracht en netwerken. Het is dé ontmoetingsplek voor de sign en print industrie. Uit gesprekken met bezoekers van voorgaande edities blijkt dat bezoekers naar Sign & Print Expo komen met gerichte vragen over dagelijkse problematiek in de sign en print industrie. Daarnaast zijn zij op zoek zijn naar innovaties, trends en ontwikkelingen van nu én komen ze graag in contact met nieuwe leveranciers. Beantwoord jij de vraagstukken vanuit onze bezoekers?

museum of visual communication

De kunst in de grafimedia- en signindustrie in eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende eigenzinnige kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 14, 15 & 16 maart 2023 centraal staat in Evenementen Gorinchem.

Vergroot je naamsbekendheid

Wat houdt de sign en print industrie momenteel bezig én wat kunnen we in de toekomst verwachten? Voorzie jij de bezoekers van antwoorden?

Overtuig (potentiële) klanten

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties is de reden waarom bezoekers Sign & Print Expo graag jaarlijks zien terugkomen.

Relaties versterken en uitbreiden

Sign & Print Expo leent zich perfect om in een ontspannen sfeer bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen.

“Veel bestaande klanten kunnen spreken wat erg waardevol is. En 2000 stroopwafels uitgedeeld! Ze zijn nu op…"

“Als je hier doorheen loopt, dan heb je gelijk een overzicht van alles wat er nu nieuw is en wat actueel is."

"Positief druk. Veel klanten gesproken. Goede resultaten, investeringen er bijna uit met de kort termijn resultaten en de lange termijn resultaten komen er vast ook aan."

Meer informatie ontvangen?

Wil je een stand boeken voor Sign & Print Expo of meer informatie ontvangen? Geef je gegevens door en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

RICK LOOTS

Account manager

Telefoon

+31 (0)6 31988052

Adres

Franklinweg 2 4207 HZ Gorinchem

Scroll naar top