Hoe de beurs te promoten

Sign & Print EXPO promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met jou als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij jou diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vind je diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat onder andere het beurslogo in verschillende formaten en een banner

 

Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die je gepland hebt staan in aanloop naar jouw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kun je jouw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

EXTRA EXPOSURE MOGELIJKHEDEN

Benieuwd naar de extra exposure mogelijkheden tijdens Sign & Print Expo 2022? 

PROMOTIEPAKKET

Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je per post een pakket met daarin uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op je deelname of persoonlijk kunt uitnodigen voor een bezoek aan de beurs.

Een TIP vanuit Easyfairs...

Je kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter jouw e-mailhandtekening of banners op jouw website zodat je het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

 

De map met promotiemateriaal wordt later verder aangevuld met meer banners die je kunt gebruiken op jouw website, in jouw e-mailhandtekening of in jouw digitale nieuwsbrieven. In jouw online uitingen kun je verwijzen naar de website of de registratieportal. Naast de digitale promotiemiddelen ontvang je ook een promotiepakket per post met daarin de uitnodigingen waarmee je jouw relaties nogmaals kunt attenderen op jouw deelname of uit kunt nodigen voor een bezoek aan de beurs. 

Of neem deel aan de unieke uitnodigingsservice… ​

Daarnaast kun je deelnemen aan onze gratis uitnodigingsservice waarmee we het uitnodigen van jouw relaties volledig voor je uit handen nemen!

Meer informatie over deze unieke service vind je hier.