Arca Printersupplies BV

Arca Printersupplies BV

Over ons

Arca is de specialist voor beeldmakers en fotofanaten.
Arca Printers en Supplies Moerdijk heeft altijd de juiste printer of papiersoort die u zoekt. Met meer dan 7000 cartridges, rollen papier, vellen en printers op voorraad is dat ook niet zo vreemd. Al onze producten zijn door ons zelf uitvoerig getest. Hierdoor kunnen wij optimale ondersteuning bieden bij het gebruik van onze producten.
Grootformaat printers van EPSON
Een mooie afdruk begint natuurlijk met het kiezen van de juiste printer. Bij Arca zijn we dan ook al meer dan 10 jaar EPSON Gold Partner en daarmee de grootste Epson dealer van Nederland voor grootformaat printers zoals de nieuwe Surecolor series en de bijbehorende inkt cartridges, papiervellen en papierrollen.

ICC Kleurprofielen
Omdat u goed, kwalitatief en kleurecht wilt printen bieden wij ICC-kleurprofielen aan voor de volledige Epson Pro- en Surecolor serie printers. Heeft u een vraag over uw printer, neem gerust contact op met een van de medewerkers van het Arca team.

Assortiment van Arca
Ook voor laminaten en het veredelen van uw print kunt u bij ons terecht. Het assortiment van Arca bestaat onder andere uit merken als: Innova FineArt papier, Hahnemuhle FineArt papier, Harman by Hanemuhle, Olmec photopaper, Zenith Art products, DutchWood spielatten, EPSON, CANON, HP en vele andere.

Tevens bieden wij diverse huismerk en compatible inkt en tonercartridges van I-Aicon en Xerox. Ontdek ons complete assortiment online. En vraag een gratis proefpakket om kennis te maken met de producten van Arca Printers & Supplies.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top