STRUIn IN DE STAD VAN VISUELE COMMUNICATIE

Waar wordt visuele communicatie ontworpen, gemaakt en wat is vervolgens de ecologische voetdruk hiervan? In de bezienswaardigheden van de Stad van Visuele Communicatie ontmoet je de experts in diverse specialisaties binnen het vakgebied. 

HET CIRCULAIR STADSPARK

Samen zorgen we ervoor dat de ecologische voetafdruk van de grafimedia industrie verkleinen. Ontdek in het Circulair Stadspark welke stappen jij kan ondernemen. 

HET THEATER

Actuele problematieken bespreekbaar maken. Hoe spelen we optimaal in op o.a. de digitalisering, personeelstekort, stijgende energieprijzen en de grondstoffencrisis?

DE WRAP GARAGE

In de Wrap Garage van FESPA Nederland worden demo’s vanuit experts gegeven en zal tevens de finale van de World Wrap Masters Nederland worden gehouden.

DE BIBLIOTHEEK

Het hele jaar door op de hoogte blijven voor ontwikkelingen en trends in de branche? Bekijk in de bibliotheek welke (online) literatuur het beste bij jou past.

DE CREATIEVE WERKPLAATS

Nieuwe features en creatieve toepassingen; de creatieve workshops helpen jou je skills in grafisch design te verbeteren.

HET sChoolplEIN

Onder het motto: ‘je bent nooit te oud om te leren’, nemen Grafisch Lyceum Utrecht en Nimeto jou mee hoe jij je in de toekomst kan blijven ontwikkelen.

HET WARENHUIS

Drukwerk in verpakkingen; sneller, unieker, maar tegelijkertijd ook duurzamer. Ontmoet converteerders van labels, promotionele verpakkingskundige en luxe verpakkingsspecialisten.

 

DE DRUKKERIJ

Ontmoet de specialisten die niet alleen de wereld van visuele communicatie hebben gecreëerd, maar ook in de toekomst het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf of merk.

 

Scroll naar top