TECHNOLOGIEËN

Talloze technologieën worden ingezet in de sign & printindustrie. Het begrip is allesomvattend voor de online en offline applicaties die gebruikt worden in de wereld van grafimedia en visuele communicatie. De nieuwste technologieën op het gebied van software, automatisering, machines en afwerkingstechnieken zorgen ervoor dat de markt continu evolueert door innovatieve toepassingen. Waar moeten we rekening mee houden in de toekomst?

Krijg antwoord op de volgende vragen:

  • Hoe ga ik om met de digitale transformatie van grafimedia?
  • Hoe ziet de opmars van digitale printtechnologie, met name inkjet, eruit in de nabije toekomst?
  • Wat zijn de voordelen van digitaal printen voor de verpakkingsindustrie?
  • Hoe combineer ik ‘personalisatie’ met ‘mass production’ bij grootformaat promotionele artikelen?
  • Is de markt van 3D scannen en 3D printen groot genoeg om tot een definitieve doorbraak te komen?
  • Waarom zijn projectmanagement tools van groot belang voor jouw organisatie?
  • Wat is de toegevoegde waarde van Augmented Reality op visuele communicatie?

DIGITALE TRANSFORMATIE VAN GRAFIMEDIA

Print gaat niet ‘dood’, de waarde van print stijgt in de toekomst. Online gegenereerde print is hier een belangrijk onderdeel van en moet niet gezien worden als een niche, maar als een onderdeel van de markt. De digitale transformatie beïnvloed het inkoopproces. Generatie Z groeit op in deze online wereld, waarbij mobile decission maker nummer 1 zal zijn. Er wordt dan ook een enorme stijging verwacht in online print rond 2025, hierbij zal 40% van de totale markt uit online print bestaan. Hoe speel je hierop in? Welke software moet je hiervoor aanschaffen? En hoe beïnvloedt deze digitale transformatie het bedrijfsleven?

PROJECTMANAGEMENT TOOLS (CRM)

Customer relationship management (CRM) tools leveren een bijdrage aan de effectieve werkwijze van je organisatie. Een CRM-systeem is voor veel bedrijven een instrument om voeling te houden met hun klanten, processen te stroomlijnen en meer winst te genereren. Maar wordt er binnen de grafimedia en visuele communicatie industrie voldoende gebruik gemaakt van deze tools? Welke voordelen levert het jou op? En zijn er speciale tools ontwikkeld voor de grafische industrie?

NEEM EEN KIJKJE IN EEN ANDERE AREA