LINE-UP

KENNISSESSIES

Kennisoverdracht is van essentieel belang in een sector waar communicatie centraal staat. In de area’s duurzaamheid en technologieën staan experts voor je klaar om, in interactieve setting, met jou de nieuwste insights, trends en voorspellingen te delen.

De timetable wordt in februari bekendgemaakt. Houd onze socials in de gaten en meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Duurzaamheid AREA

TECHNOLOGIEËN AREA

WORKSHOPS

In de area de’sign is er aandacht voor de digitale design toolkits. De verschuivingen die plaatsvinden tussen offline en digitaal zorgen voor kopzorgen bij de creatieve sector. Digitale trend reports van Adobe laten zien dat er in vergelijking met 5 jaar een stijging van 72% heeft plaatsgevonden in het meedenken en ontwikkelen van content bij productie- en projectbedrijven. Deze trend maakt het lastiger om voor klanten alleen print- en/of sign oplossingen aan te bieden. Een kleine herscholing is gewenst. Wat brengt de digitale toekomst? En waarom mogen we de digitale impact in de industrie voor grafimedia en visuele communicatie niet negeren?

MEET UP ROOM - POWERED BY CONCEPTD

Sprekers in de meet up room

ONZE KENNISPARTNERS

ISMI Kenniscentrum

Wat: 4 kennissessies van experts
Waar: technologieën en duurzaamheid

Wanneer: 12 maart 2020

Het creëren van visuele identiteit is een essentieel begrip voor brands in marketingcommunicatie. Hoe ben jij onderscheidend, zowel offline als online. ISMI is het kenniscentrum voor bedrijven op het gebied van customer & shopper marketing. Zij verzamelen kennis, delen deze in allerlei opleidingen en trainingen en dragen de kennis uit op events.

Experts

Judith van de Geijn
Anouk Hol
Rogier Croes
Vlastuin
Holbox
Touchscreen Marketing

FONK Magazine

Wat: 3 kennissessies van experts
Waar: technologieën, duurzaamheid en de’sign

Wanneer: 11 maart 2020

Het designblad inspireert en brengt creatieve mensen met elkaar in verbinding. FONK brengt tijdens Sign & Print Festival een inspirerend programma waarin technologie, design en duurzaamheid centraal staan. Hoofdredacteur Nicolette Hulsebos begeleidt de creatieve sessies waar een drietal headliners (experts) deel van uit maken. 

Dienstencentrum

Wat: 4 kennissessies van experts
Waar: duurzaamheid

Wanneer: 11 & 12 maart 2020

Hét adviesbureau voor de grafimedia sector is gespecialiseerd op het gebied van duurzaam produceren. Er vinden snelle veranderingen plaats die veelal te maken hebben met nieuwe duurzame toepassingen. Waar moeten we anno 2020 op letten? En welke trends kunnen we in de komende 5 jaar verwachten?

Scroll naar top