LINE-UP

KENNISSESSIES

Kennisoverdracht is van essentieel belang in een sector waar communicatie centraal staat. In de area’s duurzaamheid en technologieën stonden experts voor je klaar om, in een interactieve setting, met jou de nieuwste insights, trends en voorspellingen te delen.

Benieuwd wie er gesproken heeft? Bekijk de timetable online of in een PDF-file.

Duurzaamheid AREA

TECHNOLOGIEËN AREA

WORKSHOPS

In de area de’sign was er aandacht voor de digitale design toolkits. De verschuivingen die plaatsvinden tussen offline en digitaal zorgen voor kopzorgen bij de creatieve sector. Digitale trend reports van Adobe laten zien dat er in vergelijking met 5 jaar een stijging van 72% heeft plaatsgevonden in het meedenken en ontwikkelen van content bij productie- en projectbedrijven. Deze trend maakt het lastiger om voor klanten alleen print- en/of sign oplossingen aan te bieden. Een kleine herscholing is gewenst. Wat brengt de digitale toekomst? En waarom mogen we de digitale impact in de industrie voor grafimedia en visuele communicatie niet negeren?

MEET UP ROOM - POWERED BY CONCEPTD

Sprekers in de meet up room

ONZE KENNISPARTNERS

ISMI Kenniscentrum

Wat: 4 kennissessies van experts
Waar: technologieën en duurzaamheid

Wanneer: 12 maart 2020

Het creëren van visuele identiteit is een essentieel begrip voor brands in marketingcommunicatie. Hoe ben jij onderscheidend, zowel offline als online. ISMI is het kenniscentrum voor bedrijven op het gebied van customer & shopper marketing. Zij verzamelen kennis, delen deze in allerlei opleidingen en trainingen en dragen de kennis uit op events.

Experts

Judith van de Geijn
Anouk Hol
Rogier Croes
Agnieszka van Batavia
Vlastuin
Holbox
Touchscreen Marketing
The LCA Centre

FONK Magazine

Wat: 3 kennissessies van experts
Waar: technologieën, duurzaamheid en de’sign

Wanneer: 11 maart 2020

Het designblad inspireert en brengt creatieve mensen met elkaar in verbinding. FONK brengt tijdens Sign & Print Festival een inspirerend programma waarin technologie, design en duurzaamheid centraal staan. Hoofdredacteur Nicolette Hulsebos begeleidt de creatieve sessies waar een drietal headliners (experts) deel van uit maken. 

Experts

Wim Andrea
Ronald Lewerissa
Jenny Elissen
Nicolette Hulsebos
DRUX digital
Generous Minds
New Genes

Dienstencentrum

Wat: 4 kennissessies van experts
Waar: duurzaamheid

Wanneer: 11 & 12 maart 2020

Hét adviesbureau voor de grafimedia sector is gespecialiseerd op het gebied van duurzaam produceren. Er vinden snelle veranderingen plaats die veelal te maken hebben met nieuwe duurzame toepassingen. Waar moeten we anno 2020 op letten? En welke trends kunnen we in de komende 5 jaar verwachten?

Experts

Ronald Bakker
Max den Hartog
Peter Tegel & Rand Hamam
Michiel Steerneman
Floramedia
RTL Nederland
Dienstencentrum
BlueTerra
Scroll naar top