Praktische info

Adres
Evenementenhal Gorinchem
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem

Openingstijden
22 maart 2022 – 13:00 tot 21:00 uur
23 maart 2022 – 13:00 tot 21:00 uur
24 maart 2022 – 10:00 tot 18:00 uur

Gratis Wi-Fi

alleen pinnen

Bewaakte garderobe

10 oplaadpunten

2.200 parkeerplaatsen

Catering

BEREIKBAARHEID SIGN & PRINT EXPO 2022

Met de auto

Vanuit Rotterdam, Breda, Utrecht & Amsterdam

Bij knooppunt Gorinchem (A27/A15) ga je richting Nijmegen (A15). Vervolgens neem je afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij de verkeerslichten ga je linksaf en volg je de dynamische bewegwijzering.

Vanuit Nijmegen, Arnhem, Eindhoven & 's-Hertogenbosch

Neem afslag Gorinchem-Oost (afrit 28). Bij het verkeerslicht ga je linksaf en vervolgens bij het tweede verkeerslicht rechtdoor. Volg daarna de dynamische bewegwijzering.

Parkeren

Rondom Evenementenhal Gorinchem zijn 2.200 parkeerplaatsen, waar je voor € 7 per dag jouw voertuig mag parkeren. ​

Met het openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is Evenementenhal goed bereikbaar. Vanaf station Gorinchem kun je lijn 387 nemen. Stap uit bij de dichtstbijzijnde halte op de Spijksesteeg/Griendweg, dan is het nog slechts 7 minuten lopen naar Evenementenhal Gorinchem.

toegang voor mindervaliden

Evenementenhal doet haar uiterste best om toegankelijk te zijn voor iedereen. Daarom houden wij rekening met mensen die slecht(er) ter been zijn. Er zijn invalidenparkeerplaatsen te vinden aan het begin van ons parkeerterrein. Daarnaast zijn er invalidentoiletten bij ieder toiletblok. Alle verdiepingen zijn toegankelijk gemaakt.

Corona maatregelen

Door de recente ontwikkelingen omtrent het coronavirus en de geldende maatregelen vanuit het RIVM, Overheidsinstanties en overige gezondheidsinstanties richten wij Sign & Print Expo 2022 dusdanig in dat het evenement coronaproof is. Wij nemen hierin de veiligheid van alle bezoekers, exposanten, standpersoneel, cateringpersoneel en andere betrokken partijen zeer serieus en hun gezondheid staat voorop. De gepaste maatregelen die wij nemen lees je op onze corona pagina.

HEB JE VRAGEN EN/OF OPMERKINGEN?

NEEM CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACTFORMULIER

Scroll naar top