Waarom deelnemen aan sign & print festival?

Sign & Print Festival 2020 borduurt voort op de nieuwe weg die dit jaar tijdens Sign & Print Expo 2019 is ingezet. Het festival betreft een kleinschalig, intiem en interactief event waar creativiteit, interactie en innovatie hand in hand gaan. De creativiteit druipt van dit festival af én resulteert in een praktisch informeel event waar kennisoverdracht key is. Kennisoverdracht vindt plaats in diverse vormen; exposities, kennissessies, workshops en live demo’s. Jij als expert mag als partner niet gemist worden in de line-up van de eerste editie van Sign & Print Festival.

GERENOMMEERDE EXPERTS EN CHALLENGERS ZIJ-AAN-ZIJ

Welke tools dragen bij aan de ontwikkeling van de beste sign & printtoepassingen in visuele communicatie? Je toont tastbare ontwerpen en eindproducten op je stand en geeft zo mogelijk demo’s over de weg die wordt afgelegd van concept tot eindproduct. Hiermee inspireer je de bezoeker en zet je het brein direct aan het werk. Mooie dialogen die hierop volgen brengen jou en de potentiële klant samen op een route naar innovatie in visuele communicatie. Zie, voel, proef, ruik en ervaar de veelheid aan toepassingen in visuele communicatie.

 

Productie- en project bedrijven zijn continu op zoek naar innovatieve toepassingen om een bedrijf, product of service naar een hoger niveau te tillen. Zij behoren tot de potentiële festivalbezoekers die op de hoogte gehouden willen worden van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van grafimedia en visuele communicatie. 

4 UNIEKE AREA'S

Het festivalterrein wordt onderverdeeld in 4 area’s: nieuwe technologieën, unieke materialen, creatieve de’sign mogelijkheden en duurzame oplossingen. Elke area staat bol van interactie en ruimte voor echte verdieping en betreft een belangrijk item binnen de grafische- en sign industrie en samen vertegenwoordigen zij de gehele keten. Het festival draait om verbeteringen van bestaande toepassingen en het ontstaan van nieuwe toepassingen, ook wel applicaties genoemd. Onze partners uit verschillende area’s werken met elkaar samen om dit te bewerkstelligen. Beschik jij over nieuwe toepassingen die niet gemist mogen worden tijdens Sign & Print Festival 2020? Neem dan contact met ons op! 

Live demo's: jouw PRODUCT OF DIENST in de spotlight

Partners krijgen de mogelijkheid om te excelleren d.m.v. een live demo sessie op jouw eigen stand. Er zijn slechts een aantal timeslots beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Beschik jij over een innoverend, exclusief of uniek product, software of dienst? Zet jezelf op de kaart door jouw innovatieve oplossing(en) tijdens dit tweedaagse interactieve festival in de spotlight te zetten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Previous
Next

Vergroot je naamsbekendheid

Wat houdt de sign- en print industrie momenteel bezig én wat kunnen we in de toekomst verwachten? Sign & Print Festival biedt een podium voor innoverende partners in een informele festival setting. Speel in op het actuele thema waaraan jij je hebt gelieerd en geef de bezoeker stof tot nadenken met o.a. jouw eigen live demo.

Overtuig (potentiële) klanten

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties is de reden waarom bezoekers Sign & Print Expo graag jaarlijks zien terugkomen. Het festival legt hier de focus nog nadrukkelijker op en speelt in op de wens van de festivalbezoeker.

Relaties versterken en uitbreiden

De creatieve, informele setting van Sign & Print Festival biedt de uitstekende gelegenheid om bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen. De creatieve branche zal uitgedaagd worden tijdens dit interactieve festival.

Aftermovie Sign & Print Expo 2019

“Als je in de grafische industrie werkzaam bent en passie hebt voor het vak mag de Sign & Print Expo zeker niet ontbreken in je planning.”

Exposant - GrafiStore

“Tijdens Sign & Print Expo hebben wij zowel veel bestaande als nieuwe relaties gesproken en onze noviteiten kunnen laten zien.”

Exposant - Merk Display

"Perfect georganiseerde beurs. Mooi podium om klanten in een ontspannen sfeer te verwelkomen"

Exposant - IP SIGN
Scroll naar top