TOON TASTBARE ONTWERPEN EN EINDPRODUCTEN OP JOUW STAND

Welke tools dragen bij aan de ontwikkeling van de beste sign & printtoepassingen in visuele communicatie? Je toont tastbare ontwerpen en eindproducten op je stand en geeft zo mogelijk demo’s over de weg die wordt afgelegd van concept tot eindproduct. Hiermee inspireer je de bezoeker en zet je het brein direct aan het werk. Mooie dialogen die hierop volgen brengen jou en de potentiële klant samen op een route naar innovatie in visuele communicatie.

Speel met jouW STAND ontwerp in op de grafische design trends van 2020

Festivals zijn er in allerlei soorten en maten. Sign & Print Festival staat bol van creativiteit en beleving. Het resulteert in een praktisch event waar kennis key is. Deze elementen laten wij in onze huisstijl samenkomen met de grafische design trends van 2020, waarbij gebruik gemaakt wordt van felle kleuren met uiteenlopende verlopen én herkenbare grafische elementen. Grafische kunst komt hiermee op 1, gevolgd door het daadwerkelijke design. Dit zal herkenbaar zijn voor de creatieve industrie waarbij direct de interesse van de festivalbezoekers wordt gewekt. Hoe laat jij deze grafische trends terugkomen in combinatie met de area waar jij je aan verbonden hebt?

Standhoudersbadges

De standhoudersbadges liggen voor je klaar bij de beursreceptie, waar je ze vanaf maandag 9 maart kunt ophalen. De badges zijn niet naamgebonden en daardoor overdraagbaar bij een wisselende standbemanning.

MY EASYFAIRS

Na jouw inschrijving als exposant van Sign & Print Festival ontvangt je jouw inloggegevens voor My Easyfairs. Hier kun je extra bestellingen plaatsen, zoals bijvoorbeeld elektriciteit of meubels. Ook zie je in My Easyfairs jouw standnummer en heb je de mogelijkheid om informatie voor jouw bedrijfspagina aan te leveren.

ONZE BEZOEKERS...

Ons doel is om kennis uit te breiden, bewustwording te creëren en zowel productie- als project bedrijven op de hoogte brengen van de nieuwe innovaties binnen de grafimedia branche.