Nodig relaties uit

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van jouw (potentiële) relaties via de uitnodigingsservice. De gratis(!) uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het onze partners makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan jouw business.

 

Deelname aan deze service is gemakkelijk. Je uploadt jouw relatielijst in onze beveiligde omgeving (AVG-proof) en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met jouw bedrijfsnaam erop. Wanneer je partner bent van Sign & Print Festival word je persoonlijk geïnformeerd over de uitnodigingsservice middels een e-mail.

 

Deadline aanleveren adressen: 13-01-2020

De belangrijkste voordelen op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met jouw bedrijfsnaam erop!
65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en kosten die je normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaart je nu! In de postuitnodiging vermelden we jouw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële festivalbezoekers duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.
3. Je levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie jij ontmoet.
2. Je hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van jouw relaties! En alles is AVG-Proof!
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waar je met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.
4. Gegarandeerd bezoek op jouw stand
Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van jouw participatie. Hiermee heb je de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan jouw stand aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Het delen van jouw relatielijsten voor de uitnodigingsservice is veilig en AVG-proof! Wij geven je graag inzicht op de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens die jij ons doet toekomen in deze relatielijsten.

 

De juiste potentiële bezoekers zijn onmisbaar voor het succes van Sign & Print Festival en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

In de uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van jouw (potentiële) relaties.

kort samengevat

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van relaties uit jouw naam.
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.
  • Je uploadt jouw relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs.
  • Jouw relatielijsten worden ontdubbeld.
  • Jouw gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. De gegevens worden eenmalig gebruikt.
  • De gegevens worden direct na afloop van de vakbeurs vernietigd. Jouw relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.