online ip-portal

online ip-portal
Ip Sign

online ip-portal

Klanten kunnen online een complete offerte uitwerken evt. incl. montage en transport.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Stelt u zich eens voor, u bent op zoek naar een prijs voor een lichtbak, reclamezuil, textielframe, pvc doekbak, lichtkoof, doosletter(frame), daksteun of led rasterpaneel incl. transport en/of montage, maar u hebt geen tijd om te wachten op de offerte of orderbevestiging. Dan hebben wij goed nieuws:

“Via ons nieuwe online portal berekent u binnen 30 seconden een complete prijs.”

Online offertes aanvragen
Geen gedoe meer met mailtjes sturen of ellenlange telefoongesprekken (ook al zijn we altijd erg snel en vinden wij persoonlijk contact erg gezellig!) voor het aanvragen van een offerte. In ons online portal berekent u voor veel producten in een halve minuut de prijs zodat u uw klant direct kunt informeren over de kosten, zelfs op locatie.

Hoe kunt u zich aanmelden op het klantenportal?
1. U gaat naar het portal via: https://shop.iplichtreclame.nl/registreren/
2. U kunt hier uw emailadres en wachtwoord invullen
Vervolgens keuren wij dit goed (als wij gecontroleerd hebben of u werkzaam bent in de Sign, Interieur of Expo industrie). Hierna kunt u vrijblijvend inloggen en de prijzen opvragen/ bekijken.

En dat is niet alles!
Met het portal krijgt u een duidelijk beeld van de producten en diensten die u bij ons afneemt.

De prijzen in het portal zijn op basis van een afmeting en ergens moesten wij een concessie doen in de af te geven prijzen. Wanneer u een exacte afmeting opvraagt, eventueel inclusief bestanden, stuur deze naar ons door, dan wordt het een offerte aanvraag. Zodra wij deze nagelopen hebben sturen wij de offerte aanvraag terug met eventueel een gecorrigeerde prijs, dit is dan de offerte. Vervolgens kunt u in “mijn account” de offerte akkoord geven. Hierop ontvangt u van ons een definitieve orderbevestiging met levertijd.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.