Sign & Print

Expo 2021

Toekomst van grafimedia en visuele communicatie

8, 9 & 10 juni 2021 | Evenementenhal Gorinchem

Ben jij op zoek naar de nieuwste machines, technieken, applicaties of materialen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie? 

Heb jij innovatieve trends en ontwikkelingen voor de sign & print industrie? En wil je in korte tijd je naamsbekendheid een boost geven?

Laatste nieuws

To be hacked or not to be hacked

Het antwoord is simpel, zo blijkt. Het is gewoon een kwestie van tijd! Ook voor grafische bedrijven is cybersecurity een meer dan belangrijk onderdeel binnen het bedrijfsproces. Maar hoe goed is jouw drukkerij beveiligd tegen cyberaanvallen? En wat kan je doen om digitale criminelen buiten het bedrijf te houden?

Read More »

‘Druk’ mee jouw stempel op de toekomst

Een oproep vanuit columnist Jos Steutelings (managing director VIGC) om deze zomer – met een cocktail in de hand – eens stil te staan bij de creatieve nieuwe producten, diensten en businessmodellen die onder de druk van de pandemie zijn bedacht. 

Read More »

Covid-19 proof

De nieuwe 1,5 meter samenleving heeft grote impact op de wijze waarop wij onze beurzen vormgeven. Ook Sign & Print Expo 2021 wordt ingericht conform de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM, de Nederlandse overheid en overige gezondheidsinstanties. 

 

In de komende periode zullen wij op de COVID-19 pagina updates plaatsen omtrent actuele en nieuwe maatregelen.

FESTIVAL vs EXPO

Het tweejaarlijkse event Sign & Print Expo heeft er in het tussenjaar een zusje bij gekregen, Sign & Print Festival. Het Festival concept is ontstaan vanuit de behoefte van bezoekers om jaarlijks nieuwe inspiratie op te doen middels tastbare toepassingen.

 

Het Festival legt de nadruk op creativiteit, waarbij innovatieve toepassingen in een meer intieme setting worden getoond. 

 

Sign & Print Expo leent zich als grootschalig event perfect voor de presentatie van de gehele markt. Ontdek de nieuwste machines, technologieën, applicaties en materialen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie.

ONZE mediaPARTNERS

Word jij onze nieuwe partner?

QUOTES

Sign Framing
Read More
Een leuk en geslaagd evenement, een bezoekje waard!
Merk Display BV
Read More
Een goede mogelijkheid om bestaande klanten te informeren over noviteiten en kennis te maken met potentiële klanten.
Rotagraphic BV
Read More
Een snelle blik op de huidige sign & print productie
Vink Kunststoffen BV
Read More
Ik vond het een geslaagd festival. Het aantal bezoekers viel niet tegen en we hebben allemaal leuke gesprekken gevoerd. Het leuke van het festival was dat je ook iets meer tijd had voor de mensen.
De Groot Drukkerij BV
Read More
Alle grafische vakmensen onder 1 dak
Art Nzo
Read More
Tired of your communication? Get inspired!
Imapres
Read More
Gezellige, mooie ingerichte beurs met oog op de juiste bezoekers.
Previous
Next
Scroll naar top