Thema 2022

Het nieuwe thema van sign en print expo 2022

Elke editie wordt een nieuw thema aan Sign & Print Expo gekoppeld. Het thema voor 2022 luidt ‘Museum of visual communication’.

De kunst in de grafimedia- en signindustrie is eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende, eigenzinnige kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 22, 23 & 24 maart 2022 centraal staat in Evenementenhal Gorinchem. 

who is the artist?

De visual van Sign & Print Expo is geïnspireerd op bekende werken van beroemde kunstenaars, uit zowel het verleden als het heden, belicht. Naast het welbekende Louvre zijn ook kunstwerken van onder andere Michelangelo, Dali, Van Gogh, Banksy en Picasso verwerkt in de visual. De afgebeelde dame vertegenwoordigt de grafische- en signindustrie middels de CMYK kleuren die karakteriserend zijn voor onze industrie. Zij is opgemaakt in een authentieke kunstvorm die bedacht is door Shepard Fairey, een hedendaagse straatkunstenaar die zich op zijn beurt liet inspireren door het dadaïsme.

 

Wil jij deel uitmaken van het ‘Museum of visual communication’? Neem contact met ons op.