Waarom deelnemen?

waarom deelnemen aan sign & print expo 2021?

Sign & Print Expo 2021 is hét event waar toekomstige innovaties en trends worden gepresenteerd. De gehele keten voor grafimedia en visuele communicatie in de vorm van A-spelers en challengers is vertegenwoordigd met software, machines, materialen, inkt en afwerkingen.


Sign & Print Expo is met zijn grootte een ware broedplaats voor innovaties, kennisoverdracht en netwerken. Het is dé ontmoetingsplek voor de sign & print industrie. Uit gesprekken met bezoekers van voorgaande edities is gebleken dat bezoekers naar Sign & Print Expo komen met gerichte vragen over dagelijkse problematiek in de sign en print industrie. Daarnaast zijn zij op zoek zijn naar innovaties, trends & ontwikkelingen van nu en komen graag in contact met nieuwe leveranciers. Beantwoord jij de vraagstukken vanuit onze bezoekers?

museum of visual communication

De kunst in de grafimedia- en signindustrie in eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende eigenzinnige kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 8, 9 en 10 juni 2021 centraal staat in Evenementen Gorinchem.

Vergroot je naamsbekendheid

Wat houdt de sign- en print industrie momenteel bezig én wat kunnen we in de toekomst verwachten? Voorzie jij de bezoekers van antwoorden?

Overtuig (potentiële) klanten

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen, trends en innovaties is de reden waarom bezoekers Sign & Print Expo graag jaarlijks zien terugkomen.

Relaties versterken en uitbreiden

Sign & Print Expo leent zich perfect om in een ontspannen sfeer bestaande relaties te verstevigen en nieuwe contacten op te doen.

Aftermovie Sign & Print Expo 2019

“Als je in de grafische industrie werkzaam bent en passie hebt voor het vak mag de Sign & Print Expo zeker niet ontbreken in je planning.”

Exposant - GrafiStore

“Tijdens Sign & Print Expo hebben wij zowel veel bestaande als nieuwe relaties gesproken en onze noviteiten kunnen laten zien.”

Exposant - Merk Display

"Perfect georganiseerde beurs. Mooi podium om klanten in een ontspannen sfeer te verwelkomen"

Exposant - IP SIGN

Covid-19 proof

De nieuwe 1,5 meter samenleving heeft grote impact op de wijze waarop wij onze beurzen zullen gaan vormgeven. Wij zijn op dit moment druk bezig om Sign & Print Expo 2021 dusdanig in te richten op basis van de 1,5-meter samenleving en de richtlijnen gesteld vanuit het RIVM, de Nederlandse overheid en overige gezondheidsinstanties. 

 

In de komende periode zullen wij middels onze COVID-19 pagina updates plaatsen omtrent de maatregelen die wij zullen nemen.

Scroll naar top