Deelname Sign & Print Festival 2022

WAAROM DEELNEMEN AAN SIGN & PRINT FESTIVAL 2023?

In 2020 hebben we de eerste editie gehad van Sign & Print Festival, het hyperactieve zusje van Sign & Print Expo. Het Festival is een kleinschalig, intiem event waar de creatieve toepassingen en interactie centraal. Ondanks dat eerst Sign & Print Expo in 2022 terugkeert naar Evenementenhal Gorinchem, hebben we de volgende editie van het Festival alweer gepland staan voor 2023!

Sign-Print-Festival-2022

HOE IS HET FESTIVAL ONTSTAAN?

Het initiatief van Sign & Print Festival is ontstaan vanuit de behoefte van de markt. Een update eens per twee jaar werd aangemerkt als onvoldoende en daarom hebben we besloten een kleinschaligere event te lanceren in het tussenjaar van Sign & Print Expo.  

WAT MAAKT SIGN & PRINT FESTIVAL ONDERSCHEIDEND?

Sign & Print Festival richt zich specifiek op de creatief Nederland. Middels een intieme festival setting wordt er ruimte gemaakt om volop kennis te delen, te ontwikkelen en te verrijken. Het ontmoeten van partners en het aangaan van nieuwe relaties is een groot onderdeel op het festival. Exposanten laten de nieuwste creatieve toepassingen zien, ten opzichte van de expo zul je hier dus relatief minder machines vinden.

MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Wil jij meer informatie ontvangen over de mogelijkheden voor deelname aan Sign & Print Festival 2023? Neem vrijblijvend contact met ons op om de opties te bespreken. Uiteraard is het ook mogelijk om het floorplan te ontvangen zodat jij zelf jouw plek uit kan zoeken. 

Video afspelen