Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen

Sign & Print Expo is met zijn grootte een ware broedplaats voor innovaties, kennisoverdracht en netwerken. Het is dé ontmoetingsplek voor de sign & print industrie. Uit gesprekken met bezoekers van voorgaande edities is gebleken dat bezoekers naar Sign & Print Expo komen met gerichte vragen over dagelijkse problematiek in de sign en print industrie. Daarnaast zijn zij op zoek zijn naar innovaties, trends & ontwikkelingen van nu en komen graag in contact met nieuwe leveranciers. Beantwoord jij de vraagstukken vanuit onze bezoekers?

Wie is de bezoeker

De grafimedia branche is momenteel geïntegreerd in vele uiteenlopende vakgebieden. Onze primaire doelgroep is productiebedrijven (vb. print service-, sign- en printmedia specialisten), die werkzaam zijn in de grafimedia branche. Onze bezoekers komen ook uit projectbedrijven (vb. designers, grafische vormgevers, managing directors, brand owners en marketing managers), die niet direct op de hoogte zijn van de mogelijkheden van visuele communicatie.

1,5 meter event

De veiligheid van onze exposanten, onze bezoekers, het standpersoneel, het cateringspersoneel en alle andere medewerkers vinden wij zeer belangrijk. Wij gaan onze beurzen zodanig vormgeven dat het veilig is, en iedereen zich ook veilig voelt.

COVID-19

Deelname aan Sign & Print Expo moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar Sign & Print Expo onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen.

EASYGO

EasyGo is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtoolsgebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Benieuwd naar de voordelen voor jou als exposant?

Zien we jou op Sign & Print Expo 2021?

Wil jij ook deel uitmaken van Sign & Print Expo 2021? Leg vandaag nog je deelname vast en kies de beste locatie. Vragen over de beurs of over deelname? Neem gerust contact op!

Scroll naar top