Wij maken jouw deelname “Easy”

Wij maken jouw deelname 'Easy'

We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens Sign & Print Expo producten en diensten in de spotlight te zetten, in contact te komen met productie- en project bedrijven én zaken te doen. Als exposant van Sign & Print Expo hoef jij je alleen maar druk te maken om jouw doelen te realiseren. De rest? Daar zorgen wij voor!

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot jouw beschikking en helpen je graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maak je gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg je als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking.
  • Tijdens jouw deelname kun je samen met jouw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Afhankelijk van het pakket krijgt een exposant een X aantal parkeerkaarten. Extra parkeerkaarten nodig? Dat kan voor € 5 per voertuig per dag.
  • Voorafgaand aan jouw deelname biedt de organisatie van Sign & Print Festival jou verschillende marketing middelen om jouw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die je normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaar je nu! In de postuitnodiging wordt jouw bedrijfsnaam vermeld. Zo is voor jouw klant duidelijk dat jij hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail komt jouw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kan jij verwachten van de service die Easyfairs jou als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Sign & Print Expo. Als exposant wil je zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens jouw beursdeelname en daar ligt de volledige focus op. Daarom nemen wij, de organisatie van Sign & Print Expo, zoveel mogelijk voor je uit handen zodat de focus ligt op jouw doelstellingen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door je te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • Je maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar jouw deelname. Zij delen graag de kennis om de waarde van jouw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om jouw stand nog beter aan te laten sluiten op jouw wensen. De teamleden van Event Services helpen je voor en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) standhoudershandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.
Scroll naar top