Smart Badge

Haal extra rendement uit jouw badgelezer

Maak waardevolle leads van jouw bezoekers

WAT DOET JOUW BADGELEZER?

Alle exposanten ontvangen minimaal één badgelezer. Bezoekers kunnen deze lezers scannen met hun Smart Badge en op eenvoudige wijze informatie verzamelen over jouw organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures. Het aantal badgelezers dat je ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat je hebt gekozen. 

HOE WERKT HET?

Door het scannen van jouw badgelezer in de stand ontvangen bezoekers jouw product- en bedrijfsinformatie (die je geüpload hebt via My Easyfairs) aan het einde van de dag via e-mail. Hiermee behoud je zelf de regie over de informatie die je deelt met bezoekers.

JOUW voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig jouw bedrijfsinformatie

Door simpelweg een bezoekersbadge te scannen ontvangen ook bezoekers die je niet hebt gesproken jouw product- en bedrijfsinformatie via e-mail.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en geen risico dat bezoekers het materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Hierdoor kan men gegevens eenvoudig delen met collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Combineer het gebruik van jouw badgelezer met de Visit Connect App (beschikbaar vanaf EasyGoLeads) en scan ook de badges van jouw bezoekers. Hiermee ben je in de lead en scan je de badges van interessante bezoekers die je gesproken hebt tijdens jouw deelname. In de app kun je notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt.

Vereenvoudig lead generation na de beurs

Inbegrepen bij GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren. Dit resulteert ook weer in een makkelijkere opvolging van jouw leads.

Hoe werkt de Smartbadge?

WAT TE DOEN TIJDENS SIGN & PRINT EXPO?

1. Haal je gebruiksklare badgelezer tijdens de laatste opbouwdag op bij het Business Point/Beurssecretariaat.
2. Plaats de badgelezer in je stand: in het gezichtsveld van jouw bezoekers, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We helpen je graag op weg!
3. Breng de groene sticker aan op de plaats waar je de badgelezer wilt plaatsen.
4. Verwijder de strip op jouw badgelezer en plaats hem meteen op de groene sticker. 
5. De batterijen van de badgelezer zijn voldoende voor het tweedaagse event.
6. Breng de badgelezer aan het einde van de dag op de laatste beursdag terug naar het Business Point.

7. In geval van GoLeads, GoPlus of GoPremium, ontvangt je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie vervolgens ook opvragen via My Easyfairs

Als je GoVisibility hebt, kun je in een later stadium nog upgraden naar een ander pakket om de lijst te krijgen van bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand.

 

N.B. De badgelezer die je huurt, blijft eigendom van Poken NV. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.