My Easyfairs

beheer jouw beursdeelname

My Easyfairs is jouw persoonlijke online omgeving waarmee je jouw beursdeelname beheert. Via My Easyfairs kun je jouw bedrijfsprofiel naar wens aanpassen en aanvullen. Dit bedrijfsprofiel zorgt voor online zichtbaarheid op de website bij bezoekers voorafgaand aan de beurs. 

 

Let op: deze informatie ontvangen bezoekers die jouw stand gescand hebben met de Smart Badge tijdens het event, na hun beursbezoek in hun mailbox. 

In My Easyfairs vindt je ook alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, waaronder het (digitale) standhoudershandboek. En je plaatst er gemakkelijk bestellingen voor jouw stand.

TIP!

Hoe uitgebreider jij jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie er met jouw potentiële klant gedeeld wordt voorafgaand het event. Zo bereik je al voor de daadwerkelijke deelname aan Sign & Print Expo 2021 een interessante doelgroep.

HANDLEIDINGEN MY EASYFAIRS

Wanneer je inlogt in My Easyfairs verschijnt een tijdlijn. Doorloop al deze stappen en jouw profiel is volledig ingevuld. Zo haal jij het meeste rendement uit jouw deelname. Klik eventueel op onderstaande buttons om de verschillende handleidingen te lezen.
 

voorafgaand aan sign & print EXPO 2022

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor de beurs, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. 

Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers voorafgaand en achteraf teruglezen op de website. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.