Ik ben exposant

HET 1,5M EVENT VOOR EXPOSANTEN

De veiligheid van onze exposanten, onze bezoekers, het standpersoneel, het cateringspersoneel en alle andere medewerkers vinden wij zeer belangrijk. Wij gaan onze beurzen zodanig vormgeven dat het veilig is, en iedereen zich ook veilig voelt. We willen deze veiligheid waarborgen en garanderen. Wij vinden het belangrijk jullie mee te nemen in dit proces.

My Easyfairs

 My Easyfairs is het online platform waar je alle benodigde middelen vindt om je beursdeelname voor te bereiden én op te volgen. Je kunt er je bedrijfsprofiel op de beurswebsite onderhouden, je logo uploaden, producten boosten, nieuwsitems delen, vacatures presenteren en daarnaast ook innovaties aanleveren voor de Innovatiegalerij.

EASYGO

EasyGo is een servicepakket met een breed aanbod aan marketingtoolsgebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Benieuwd naar de voordelen voor jou als exposant?

Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om jouw beursdeelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Wij bieden je diverse tools om via alle mogelijke kanalen te laten weten dat jij erbij bent tijdens Sign & Print Expo. 

COVID-19

Deelname aan Sign & Print Expo moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar Sign & Print Expo onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen.

Nodig jouw relaties uit

We ondersteunen je graag bij het uitnodigen van jouw relaties met de unieke Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerkkosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Wij sturen namens jouw bedrijf de gepersonaliseerde uitnodigingskaarten kosteloos naar jouw relaties.

Extra Exposure

Jouw persoonlijke presentatie, design van de stand en de demonstratie van jouw producten of diensten is uiteraard jouw visitekaartje, maar wij bieden je graag nog extra mogelijkheden om onder de aandacht te komen van jouw potentiële klanten. Speel in op visuele communicatie uitingen die met jouw product of dienst geproduceerd kunnen worden óf laat jouw logo terugkomen op bijvoorbeeld de bar, koffietrucks etc. Als specialist ben jij uiteraard beter op de hoogte van de mogelijkheden waaraan jij invulling kan geven. 

Scroll naar top