Zweko Optics

Over ons

Zweko Optics is een Belgische MKB onderneming, gespecialiseerd in het verduurzamen van transparante kunststofplaten. Met onze unieke hardcoatsystemen zorgen we dat het kunststof er langer als nieuw uit ziet. Onze oppervlaktes krassen niet, verweren niet, zijn eenvoudig te reinigen en zijn bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen.

We zijn uitgerust met een geautomatiseerde lijn om vlakke platen uit polycarbonaat (Lexan/Makrolon), PMMA (Plexiglas), SAN, APET en PETG te coaten met een maximale afmeting van 2.05 x 3.60 meter.

Gemarkeerd product

Gecoat PMMA

Op de Sign & Print Expo in Gorinchem presenteert Zweko Optics zijn nieuwe coating voor de display toepassingen. Met deze coating verhogen we de levensduur van bedrukte PMMA panelen terwijl ze er ook langer als nieuw uit blijven zien. We leveren enkelzijdig gecoat materiaal aan zodat dit door u aan de niet-gebruiks-zijde kan bedrukken. We voegen hiermee drie functionaliteiten toe aan uw panelen; – Anti-abrasion: het oppervlak is glashard, hierdoor is het bestand tegen krassen en verweren – Easy to clean: vuil, verf en graffiti worden afgestoten door de coating – Chemisch resistent: zelfs agressieve poetsproducten tasten de panelen niet aan Hierdoor is het het perfect materiaal voor panelen in openbare ruimtes, buiten toepassingen en contactoppervlakten zoals tafels, balies en lobbies.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top