Vision-Line BV

Over ons

Vision-line BV is al meer dan 25 jaar toeleverancier van een breed scala signproducten. Van vlaggenmasten tot reclamezuilen en van vlaggen tot promotietenten leveren wij aan wederverkopers in de reclamebranche in Nederland en België.
Naast ons productaanbod hebben wij voor wederverkopers aanvullende marketinginstrumenten waarmee zij haar klanten kunnen bereiken. De Vision-line White-label Signwebshop en de jaarlijkse gepersonaliseerde Signcatalogus zijn hier de bekendste voorbeelden van.

Gemarkeerd product

Whitelabel Signwebshop 2.0

Eigen Whitelabel Signwebshop 2.0 met 6000 signproducten en ………… eigen producten Wij bieden bedrijven in Nederland en België die voldoen aan een aantal selectiecriteria de mogelijkheid om een eigen webshop met signproducten op te nemen. Deze webshop is gevuld met duizenden signproducten, van reclamezuilen tot rollupbanners en van stoepbord tot gevelreclame. U bepaalt welke producten u in de webshop toont en tegen welke prijzen. De webshop voorziet u van uw eigen identiteit met uw logo, banners, welkomsttekst, afbeeldingen, nieuwsberichten en met een eigen URL. U bepaalt ook met welke betaalmogelijkheden uw klant bij u kan kopen. Daarnaast kunt u deze webshop zelf zeer eenvoudig aanvullen met eigen producten. Tevens is er ruim baan gemaakt om zeer actief zijn met SEO. Ook de bezoekersstatistieken zijn door u te volgen. Dit alles kunt u eenvoudig regelen m.b.v. een zeer gebruiksvriendelijk DASHBOARD. Als optie kunt u de webshops intensief ondersteunen met GOOGLE SHOPPING FEED en marketingacties kunt u ondersteunen met tijdelijke GEPERSONALISEERDE KORTINGSCODES, De kosten voor het inrichten en onderhoud van deze eigen unieke webshop vertaalt zich slechts in een bescheiden inrichtingsvergoeding en een bescheiden maandvergoeding.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top