Vink VTS

Over ons

Vink VTS is de groothandel en distributeur in snij- en wrapfolies, printfolie, inkten, gereedschappen en accessoires. Ook leveren wij groot formaat printsystemen, snijplotters en apparatuur van diverse leading brands. Als totaalleverancier houden wij niet op bij de verkoop van onze producten, maar bieden wij onze klanten extra service door middel van trainingen en demonstraties. En we geven advies op maat, van restyling projecten tot nieuwbouw projecten, zowel in- als exterieur. Voor advies op maat en hoogwaardige kwaliteit bent u bij Vink VTS aan het juiste adres. Jij noemt het, wij hebben het!

Ooit begonnen als Krijt in Krommenie, leverancier van karton. Nu, ruim 45 jaar later, zijn wij uitgegroeid tot Vink VTS. Familie van Europa’s grootste internationale groothandel. Wij zijn totaalspecialist. Met alles onder één dak en met oplossingen op maat realiseren wij samen jouw ambities.

Wij geloven in samen en voor onze klanten, maar met onze klanten. We leveren niet alleen producten, maar ook kennis. Zo hebben wij een breed scala product trainingen voor onze klanten ontwikkeld om onze ervaring te delen. Loop je tegen problemen aan, dan lossen we dit samen op. Want we zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Gemarkeerd product

3m DI-NOC interieurfolie

Met 3M DI-NOC interieurfolie geef je bestaande of nieuwe meubels een gehele nieuwe uitstraling. Geen dure nieuwe spullen kopen, maar een nieuw kleurtje aanbrengen aan je keuken, kast, badkamer meubel, deur of bedenk het maar. De folie is krasvrij en goed te bewerken. Transformaties die DI-NOC folie teweeg heeft gebracht zijn echt onvoorstelbaar.

Lees verder »

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top