Printmachines4All

Over ons

Printmachines4all is opgericht door zeefdrukkers met jarenlange ervaring in het vak, want zeefdruk is de laatste techniek waarbij moderne digitale technieken zijn geïnnoveerd in het drukproces. Er is een samenwerkingsverband tot stand gekomen tussen drukkers en machinebouwers die nu bij elkaar komen waar kennis en techniek elkaar vinden om gebruiksvriendelijke machines te bouwen.
Wij doen het anders en geloven dat machinegebruikers de engineers de beste kans kunnen geven om veilige en gebruiksvriendelijke machines te ontwikkelen. Omdat het bouwen en afstellen van machines veel tijd en geld kost, hebben wij ervoor gekozen om samen te werken met grote machinefabrikanten in Azië die al jaren ervaring hebben met het bouwen van machines. Hierdoor kunnen wij machines leveren tegen zeer concurrerende prijzen.
Om de levertijden van productie en transport zo snel mogelijk te realiseren hebben wij een grote voorraad machines voor Europa die wij direct vanuit het magazijn kunnen leveren.
Wij zijn van mening dat machines niet uit een folder gekocht moeten worden maar eerst getest moeten worden door ervaren zeefdrukkers en klanten de mogelijkheid moeten geven om machines live te zien en te testen.
Wij nodigen u dan ook van harte uit om de machines op ons bedrijf te komen bekijken voordat u tot aanschaf overgaat.

Gemarkeerd product

Volautomatische camera gestuurde vel printer

Camera gestuurde volautomatische machine om elk vel precies via snijtekens te positioneren. Eenvoudig te bedienen en binnen 3 minuten met een nieuwe klus aan de slag. Prijs en kwaliteit zijn onverslaanbaar. Als collega’s delen we graag alle informatie en technologie met u. Printmachines4all wij verkopen machines met knowhow

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top