PIXIA B.V.

Over ons

Pixia is sinds 2010 een distributeur van grootformaat printmedia, lamineer- en interieurfolies. De afzetmarkt omvat printbedrijven en plakspecialisten in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Het team bestaat uit zeer betrokken professionals die de uitdagingen van klanten kennen en ze hierbij kunnen adviseren.

Afnemers van Pixia hebben toegang tot een innovatief assortiment aan producten waarmee ze zich kunnen onderscheiden en daarmee een voorsprong nemen op de concurrentie. Daarnaast kan Pixia direct voor klanten een kostenbesparing realiseren op dagelijkse producten.

Door een hoge mate van kennis in het bedrijf en korte lijnen met de leveranciers is Pixia ook sterk in projectmatige of custom-made producten.

Bij Pixia streven we naar langdurige relaties. Met onze klanten, maar ook richting leveranciers en medewerkers. Want alleen als we de persoon aan de andere kant goed kennen, kunnen we optimaal adviseren en samenwerken.

Gemarkeerd product

General Formulations – GF285 RoughMark

GF 285 RoughMark™ is een 90mic. matte, ondoorzichtige, vervormbaar, polymeer vinyl voorzien van een verwijderbare high-tack acrylaat lijmlaag (HTR) Het rugpapier van 135 g/m2 biedt een uitstekende vlakligging bij digitaal printen. Dit vinyl is geschikt voor gebruik op de meest voorkomende grootformaatprinters met eco-solvent,- solvent,- latex,- en UV-inkten. Dit materiaal hecht op vrijwel elke ondergrond en is tot 6 maanden zonder beschadiging schoon verwijderbaar (zonder lijmresten). GF 285 RoughMark™ is relatief vervormbaar en hiermee uitermate geschikt voor gebruik op licht gestructureerde ondergronden als baksteen, gipswanden en betonnen vloeren, maar ook op glasvezelbehang. Met gecontroleerde warmte vormt de folie zich naar de structuur van het substraat.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top