Stichting GOC

GOC

Over ons

Jouw adviseur en opleidingspartner voor de grafimedia-, kartonnage-, signbranche en digitale print

Voor alle vraagstukken op het gebied van werving & selectie, opleidingen & persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling kun je bij GOC terecht.
Als adviseur en opleidingspartner zorgen we voor aanbod en maatwerk waarmee medewerkers in de branche zich kunnen blijven ontwikkelen. Zo dragen we bij aan voldoende vakbekwame medewerkers. Onze opleidingen zijn afgestemd op de behoeften en uitdagingen die de bedrijven hebben. Gegeven door docenten die uit het vak komen en de taal van jouw medewerkers spreken. Of ze nu net hun loopbaan beginnen of al jaren aan het werk zijn. Onze opleidingen en workshops sluiten op elkaar aan en bieden een doorlopende leerlijn, waardoor steeds een volgende stap gezet kan worden. Of juist het verbreden van vakkennis, vaardigheden en competenties. Zo werken we aan een toekomstbestendig breed grafisch landschap met sterke bedrijven.
Als uitvoerende organisatie van het subsidieproject Create your future voor het vitaal en toekomstbestendig houden van medewerkers in combinatie met ons brede aanbod aan opleidingen, maatwerktrajecten en ervaring met instroom zijn wij dé opleidingspartner voor jou.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top