Epilog Laser
Epilog Laser

Epilog Laser

Over ons

Epilog Laser is de marktleider in het ontwerpen en produceren van CO2- en Fiber lasergraveer- snij- en markeermachines. In 2016 opende Epilog Laser het Europese hoofdkantoor in Nederland om de BeNeLux markt direct te bedienen.

Met de zeer gebruiksvriendelijke lasergraveermachines van Epilog Laser graveert, snijdt of markeert u uw designs op talloze materialen. De lasergraveermachies zijn ontworpen om met gemak zeer gedetailleerde en laser scherpe gravures te maken op acryl, hout, textiel, leer, kurk, rubber, glas, steen en nog veel meer.

Met behulp van bekende software applicaties (o.a. Adobe Illustrator, AutoCAD en CorelDRAW) is het graveren zo eenvoudig als het normale printen. De lasergraveermachines zijn beschikbaar in verschillende formaten, variërend van 610 x 305 mm werkoppervlak tot 1200 x 900 mm.

Alleen Epilog Laser biedt de hoogste kwaliteit gravure met de hoogste graveersnelheid. Dit betekent dat u minder productietijd heeft en geen concessies hoeft te doen op kwaliteit. De lasermachines van Epilog Laser behalen graveersnelheden tot 4.2 m/s en graveren tot maar liefst 1200 dpi, waardoor zeer gedetailleerde designs in een mum van tijd klaar zijn.

De Fusion Edge en Fusion Pro modellen beschikken over het populaire IRIS™-camerasysteem. Deze camera’s boven de werktafel scannen het werkoppervlak voor een correcte plaatsing van uw designs. Dit is de meest eenvoudige methode om de ontwerpen snel te dupliceren, positioneren en te graveren op uw product, wat uniek is in de huidige markt.

Bent u benieuwd hoe het is om met een Epilog Laser te werken? Dan nodigen we u van harte uit voor een demonstratie bij ons in de showroom. Ga voor meer informatie naar www.epiloglaser.nl of bel 030-760 2998 of mail naar bv@epiloglaser.com

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top