EFKA

Over ons

EFKA is opgericht in 1888 als groothandel in houten lijsten. In 2009 zijn we gestart met de productie van aluminium textielframes. Sinds de introductie van deze frames hebben we een ongekende groei meegemaakt. Vanuit Nederland leveren wij onze producten inmiddels in alle landen van Europa en ver daarbuiten.

We zijn de specialist op het gebied van textielframes. Onze producten leveren we uitsluitend via resellers. Dit zijn distributeurs, grootformaat printers, signmakers en stand- en interieurbouwers. Door onze uitgebreide collectie van profielen en componenten kunnen wij voor iedere toepassing een geschikt frame ontwikkelen en produceren. De frames zijn leverbaar in verlichte en onverlichte uitvoering. Ze worden bevestigd aan de wand, aan het plafond of vrijstaand geplaatst.

We hebben meer dan 350 km aluminium profielen op voorraad, dit in combinatie met onze hoge productiecapaciteit zorgt ervoor dat we snel kunnen leveren.

Gemarkeerd product

Textielframes

We hebben een ruim assortiment aan aluminium textielframes, zowel enkel- als dubbelzijdig. Met deze frames kun je snel en eenvoudig van reclame-uiting wisselen. Een aluminium textielframe zorgt voor een hoge attentiewaarde, is duurzaam en veelzijdig inzetbaar. Een aluminium textielframe kan aan de wand worden gemonteerd, vrijstaand worden neergezet met behulp van baseplates of opgehangen worden door middel van ophangkabels.

Lees verder »

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top