Efka BV
Efka BV

EFKA

Over ons

EFKA is dé specialist in aluminium textielframes. Wij maken voor onze klanten textielframes op maat in enkelstuks of massaproductie. Door onze grote voorraad zijn we in staat om snel te leveren. Met onze handige verkooptools kom je tot het juiste advies en vereenvoudig je de verkoop aan jouw klanten. Onze meertalige klantenservice denkt graag met je mee om tot de juiste oplossing te komen.
Door onze hoge kwaliteitsnorm en goede verpakkingen ben je altijd verzekerd van blije klanten. You name it, we frame it!

Nieuws

Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst

Ben jij klantgericht? Kan jij goed adviseren? Ga je voor het sluiten van een deal? Vind je het leuk om in een jong team te werken? Dan ben je bij ons van harte welkom!

Om de groei van EFKA verder vorm te geven zijn wij op zoek naar een “Commercieel medewerker binnendienst” die ons huidige salesteam van zeven medewerkers komt versterken. Het betreft een zelfstandige, commerciële functie waarbij je telefonisch en via mail het contact onderhoudt met bestaande en nieuwe klanten. Gestructureerd en proactief werken zijn kernwoorden voor deze functie.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top