Eco-Point
Eco-Point

Eco-Point

Over ons

Eco-Point ontwikkelt, produceert en levert ecologische reinigingsoplossingen voor de zakelijke markt. In de signing zijn wij actief met o.a. EP Surface Cleaner en onze labelvrije lijmverwijderaar Safeco Fresh.

Wij zijn dertig jaar geleden gestart als duurzame pioniers in deze branche met één doel: bijdragen aan het schoner maken van de wereld, veilig voor het milieu, mens en dier.
De meeste producten bevatten natuurlijke grondstoffen, zijn biologisch afbreekbaar en – mits verstandig gebruikt – onschadelijk voor mens en milieu. Wij werken onder andere op basis van reststromen van suikerbiet, mais en koolraap die door ons worden ge-upcycled tot gevaarsymboolvrije- of gevaarsymboolarme producten.

Deze reinigingsmiddelen en ontvetters zijn een veilig alternatief voor milieubelastende producten zoals thinner, aceton, wasbenzine, of traditionele remmenreinigers en cleaners.

By nature, for life.

Nieuws

Vacatures

Werken bij Eco-Point?

Op zoek naar een innovatieve en duurzame baan?
Voor wie komt werken bij Eco-Point is de wereld buiten nét zo belangrijk als binnen onze kantoormuren. Wij zoeken namelijk naar collega’s met een pioniersmentaliteit en die geven om de aarde. Of het nu gaat om een werkplek in onze eco fabriek, in ons laboratorium, achter een van onze bureau’s of in onze buitendienst, wij zoeken collega’s die net zo ambitieus zijn als wij om de wereld om ons heen een stukje veiliger en schoner te maken.

Bij Eco-Point hechten wij veel waarde aan een duurzame samenwerking. Niet alleen met onze klanten maar ook met ons personeel. Wij bieden een comfortabele werkplek met alle faciliteiten die jij nodig hebt om goed je werk te kunnen doen.

Bekijk onze vacatures en verras ons met je sollicitatie!

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top