Appfactory

Over ons

AppFactory begon in 2012 met een duidelijk doel: de digitale printindustrie uit de middeleeuwen slepen en alle voordelen en mogelijkheden van synthetisch papier.
We kozen voor een nicheproductbenadering en specialiseerden ons in materialen op polyesterbasis, omdat het door zijn eigenschappen het meest kwalitatieve kunststof is om mee te werken.

Onze Expert synthetische printmedia zijn getest en goedgekeurd door alle grote merken digitale printers. In de loop van de tijd hebben we een klantenbestand opgebouwd met drukkerijen van over de hele wereld en organisaties die voor hun eigen drukwerk kunnen zorgen.

Gemarkeerd product

AppFactory Expert synthetisch papier

Welkom bij EXPERT, het meest uitgebreide digitale synthetische gamma dat oplossingen aanbiedt in de meest diverse gebieden: van etiketten voor de zware industrie tot informatiedragers in lokale sportclubs, van militaire mappen en ziekenhuisrapporten, veiligheidsinstructies tot horeca menukaarten of catalogi in winkels. Wordt een EXPERT klant en je zal toegang hebben tot een bestand van applicaties, toegang tot ondersteuning van ons team, toegang tot op maat gemaakte media oplossingen, toegang tot non-stop nieuwe ontwikkelingen. Er is geen enkele organisatie die geen EXPERT applicatie in zich heeft. Gebruik EXPERT en wordt een expert in duurzame water-, scheur-, en krasbestendige kunststoffen voor uw laserprinter.

Lees verder »

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top