A&O Fonds Grafimediabranche

A&O Fonds Grafimediabranche

Over ons

Medewerkers zijn het goud van jouw bedrijf. Je kunt geen dag zonder ze. Alle reden om ze te koesteren. En te kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat ze elke dag met plezier naar jouw bedrijf blijven komen. Juist nu de arbeidsmarkt krapper dan ooit is en het dus ontzettend belangrijk is om medewerkers aan je te binden.

Met het subsidietraject Create your future helpt het A&O Fonds je daarbij. Met een scala aan activiteiten op het gebied van vitaliteit, leren en ontwikkelen en leiderschap kan je snel en effectief aan de slag met het toekomstbestendig, fit en vitaal houden van je medewerkers. Zoals het verlagen van het ziekteverzuim, het minder zwaar maken van ploegendiensten met workshops over slapen en voeding, vitaliteitschecks en leefstijlcoaching, het verminderen van werkstress. Maar het levert veel meer op. Deelnemende bedrijven ervaren een verbeterde onderlinge samenwerking.

Het A&O Fonds zet zich ook op andere terreinen volop in voor grafimediabedrijven in Nederland. We stimuleren de instroom van jong talent via BBL-trajecten en samenwerking met GOC en de grafische vakscholen. Faciliteren matchmaking, doorstroming en uitstroombegeleiding via C3 werkt!. En het we voeren jaarlijks in opdracht van sociale partners onderzoek uit naar trends en ontwikkelingen in de branche.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top