XpressionLabs

Over ons

XpressionLabs: Hét softwarelab voor brandmanagement toepassingen! Met onze SAAS oplossing XpressionManager helpen we al ruim 10 jaar organisaties met het optimaliseren van hun opmaakprocessen en orderstromen. Met de B2B brandportals van XpressionManager biedt je klanten de mogelijkheid voor het centraal bestellen van hun huisstijl- en voorraadartikelen. Daarnaast kunnen gebruikers zelf templates opmaken en bestellen, evenals offline en online items. Dit allemaal binnen huisstijlregels waarbij het eindresultaat weergegeven wordt door onze eigen ontwikkelde editor.

Wist je dat?

  • XpressionLabs zelf haar software ontwikkelt. Onze maandelijkse update zorgt voor vernieuwing en flexibiliteit in het aanbieden van verschillende oplossingen waar iedere klant van profiteert.
  • XpressionLabs ISO 27001 (informatiebeveiliging) gecertificeerd is. Ook staat onze ICT infrastructuur op Nederlandse bodem en kun je in het Nederlands bellen met de helpdesk.
  • MIS Integraties met XpressionManager op de plank liggen, denk aan Mulitpress, Xgram, Drumis en Precall. Hiermee wisselen we geautomatiseerd gegevens uit op en schieten we orders rechtstreeks binnen.

XpressionManager ervaren? Kom gerust langs op onze stand B101 en check onze LIVE demo!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top