Stichting GOC – AFWEZIG

Over ons

Opleidingspartner voor de grafimedia-, kartonnage- en signbranche

Deze branches kennen we bij GOC door en door. We verzorgen al sinds 1925 vaktechnische workshops, branche-erkende opleidingen en maatwerktrajecten voor drukkerijen, verpakkings-, kartonnage- en signbedrijven.

We bieden scholing die helemaal is afgestemd op de behoeften en uitdagingen die grafimedia-, kartonnage en signbedrijven nu hebben. Gegeven door docenten die uit het vak komen en de taal van jouw medewerkers spreken. Of ze nu net hun loopbaan beginnen of al jaren aan het werk zijn.

In onze programma’s zijn de laatste technieken en nieuwste inzichten verwerkt. Ons opleidingsmodel is bovendien modulair. De workshops en opleidingen sluiten op elkaar aan en bieden een doorlopende leerlijn, waardoor je steeds een volgende stap kunt zetten. Of juist je vakkennis, vaardigheden en competenties kunt verbreden.

Naast de reguliere opleidingen verzorgen we ook maatwerkopleidingen. Laat ons weten wat er speelt in jouw bedrijf, dan combineren we dat met onze oplossingen, inzichten, kennis en ervaring. Zo versterken we elkaar. Dat maakt GOC dé opleidingspartner van de grafimedia-, kartonnage- en signbranche. Samen met de bedrijven geven we vorm aan de toekomst van de branche.

Niet
En zo geven we samen met de bedrijven vorm aan de toekomst van de branche. De succesvolste bedrijven, zijn ondernemingen die steeds in beweging zijn. Ze zoeken naar nieuwe kansen, denken na over hoe de wereld verandert en wat dat voor hun business betekent. Ook de medewerkers zijn nooit uitgeleerd. GOC helpt bedrijven en medewerkers in beweging te komen en te blijven.

Gemarkeerd product

Producten

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top