Moads

Over ons

Moads staat voor MovingAds. We ontwikkelen bewegende reclame; het medium waarop de advertentie wordt vertoond is letterlijk mobiel. Ons eerste product is een AdRider, een éénpersoons mini EV (electrical vehicle ) met daarop een 55 inch digitaal billboard/ abri.

Traditionele digitale billboards staan doorgaans op vaste plekken met een groot bereik maar ook met een zeer gespreide doelgroep waardoor er aanzienlijke waste ontstaat.

Met de AdRider van Moads is het nu mogelijk om letterlijk naar je doelgroep toe te rijden! Het zijn electrische scootmobiels voorzien van een super scherp en perfect verlicht 55 inch beeldscherm zoals je gewend bent met DOOH. Door het formaat kunnen de AdRiders door een deur en mogen overal waar mensen lopen rondrijden.

OVERAL
De AdRider kan op plekken rijden waar geen Digital Out Of Home schermen beschikbaar zijn en waar geen auto’s mogen rijden of parkeren. Door het formaat kunnen ze met gemak in gebouwen rijden.

SUPER HELDERE SCHERMEN
De AdRiders zijn voorzien van beeldschermen van Dynascan. Dit zorgt voor scherpe beelden die zelfs in de volle zon perfect te zien zijn.

VOLLEDIG ELEKTRISCH
Onze AdRiders zijn elektrich en kunnen een relatief lange tijd met digitale schermen rond rijden zonder te laden. Geen brandstof moter dus geen uitstoot.

100% AANDACHT
Ze rijden rond en op het scherm kan video afgespeeld worden. je moet er letterlijk omheen om het scherm niet meer te kunnen zien.

Bezoek onze webiste voor meer info: www.moads.nl

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top