m-bridge

Over ons

m-bridge verbindt business met klanten.

m-bridge helpt bedrijfsprocessen met slimme applicaties en omnichannel tools te automatiseren om zo een optimale klantervaring te realiseren. Wat wij vooral leuk vinden en waar wij goed in zijn is het ontsluiten van data uit verschillende bronnen en deze om te zetten tot één consistente communicatiestroom. Zowel fysiek als digitaal, waarbij wij optimale dataveiligheid in acht nemen.

Wij bouwen onder andere web- en emailtoepassingen, gepersonaliseerde webpagina’s (in combinatie met gepersonaliseerde fysieke of digitale communicatie), document signing, on-boarding, dashboards en bezoekersregistratiesystemen.

Daarnaast is m-bridge expert op het gebied van Officemail/Hybrid mail oplossingen. Vanuit één beveiligde en digitale beheeromgeving zorgen wij dat u uw zakelijke communicatie in uw eigen huisstijl op een centrale plaats kunt distribueren. Fysiek op papier of digitaal in de vorm van bijvoorbeeld een e-mail notificatie. Archiveringsfuncties of koppelingen met mijn-omgevingen behoren tot de mogelijkheden.
U bespaart aanzienlijk in tijd en verzendkosten!

Voor wie we werken? Van maaltijdbezorgers tot pensioenverzekeraars. En van e-commerce bedrijven tot reisorganisaties.

Gemarkeerd product

Producten

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top