ConceptD

Over ons

ConceptD is een merk binnen de Acer group.

ConceptD biedt een verfrissende computerbenadering die de barrières tussen mens en technologie overwint en creators in staat stelt hun volledige potentieel te benutten.

Het gaat er niet alleen om dingen op een andere manier te doen, maar dat je nieuwe normen creëert en nieuwe wegen inslaat.

ConceptD is geboren uit de overtuiging dat ontwerpers hun beste werk maken wanneer ze hun eigen definitie van perfectie kunnen bereiken. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat 15% van de gebruikers van een gameapparaat nooit games installeert en dat 50% zowel gamesoftware als creatieve software gebruikt. Daarom hebben we een merk gecreëerd dat specifiek voorziet in de behoeften van creators. De lancering van het merk is niet het einddoel, maar het begin van een proces waarin we voortdurend luisteren naar de wensen van creators.

ConceptD ontleent zijn naam aan twee dingen. Ten eerste is een ‘concept’ een idee dat nog in beweging is: een visie op het mogelijke resultaat. ‘D’ staat open voor interpretatie en vertegenwoordigt alles wat de creator wil, of het nu gaat om dynamiek, design, detail, of iets anders.

Kijk voor alle info over ConceptD op: https://www.acer.com/ac/nl/NL/content/conceptd-home

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top