A & O Fonds Grafimediabranche – AFWEZIG

Over ons

Wil je investeren in de ontwikkeling van bedrijf, medewerkers of teams? Kansen creëren voor jong talent of zij-instromers? Of medewerkers helpen om duurzaam inzetbaar te blijven en ze stimuleren na te denken over hun loopbaanontwikkeling? Dan kun je als lid KVGO en bijdragend aan het A&O Fonds, rekenen op ondersteuning van het A&O Fonds Grafimediabranche.

Het investeren in nieuwe en huidige medewerkers is dit jaar extra interessant. Naast de subsidieregelingen van het A&O Fonds is er via het project ‘Create your future’ ook Europese subsidie beschikbaar waarbij duurzame inzetbaarheid voor bedrijf en medewerkers centraal staat. Door hiermee aan de slag te gaan, zorgen we samen met de bedrijven voor minder uitval en helpen we medewerkers van grafimedia- en signbedrijven mee te bewegen met nieuwe ontwikkelingen in techniek en veranderende vragen uit de markt.

Ook op andere terreinen blijven we ons volop inzetten voor grafimediabedrijven in Nederland. Zo voert het A&O Fonds Grafimediabranche jaarlijks in opdracht van sociale partners onderzoek uit naar trends en ontwikkelingen in de branche en stimuleren we de instroom van jong talent via BBL-trajecten en samenwerking met GOC en de grafische vakscholen. Verder is het A&O Fonds Grafimediabranche betrokken bij het E-novate-onderzoek naar innovaties in de grafimediabranche. Tot slot faciliteren we matchmaking, doorstroming en uitstroombegeleiding via C3 werkt!

Gemarkeerd product

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top