Waarom bezoeken?

DRIE DAGEN VOL INSPIRATIE

Sign & Print Expo zal op 22, 23 & 24 maart 2022 plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem. Een all-in event waar sign en print specialisten hun hart kunnen ophalen. Zij zien de nieuwste technologieën en innovaties en hebben de mogelijkheid op diverse manier hun kennis te delen, verbreden en verrijken. Maak jouw creatieve brein klaar voor drie dagen vol inspiratie!

uniek event op het gebied van visuele communicatie

Ben jij op zoek naar de nieuwste machines, technieken, applicaties of materialen om te excelleren op het gebied van visuele communicatie? Of wil jij een update ontvangen omtrent de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt?

THEMA 2022: MUSEUM OF VISUAL COMMUNICATION

De kunst in de grafimedia- en signindustrie is eindeloos. Druktechnieken, grafische vormgeving, afwerkingsmogelijkheden en allerlei innovatieve toepassingen dragen bij aan vernieuwende, eigenzinnige kunstvormen. Maak deel uit van het museum dat op 22, 23 & 24 maart 2022 centraal staat in Evenementenhal Gorinchem.

5 redenen waarom jij Sign & Print Expo niet wilt missen

VOOR WIE ORGANISEREN WIJ SIGN & PRINT EXPO?

Sign & Print Expo is het platform voor een breed publiek, onder wie professionals uit de grafimedia en visuele communicatie branche. Print- en sign specialisten, grafische vormgevers, designers, marketeers, brand owners en managing directors zijn in groten getale aanwezig. Deze professionals ontmoeten elkaar op de expo en brengen kennis mee. Er is ruimte om deze kennis met elkaar te delen in een ontspannen, informele sfeer.

 

 

In samenwerking met onze partners hebben wij een tal van experts uit de sector weten te strikken om hun expertise te komen delen met de community tijdens een van de interactieve expertsessies. Tijdens deze expertsessies staan de actualiteit, de laatste trends & ontwikkelingen én de nieuwste technologieën & innovaties centraal. 

COVID-19 PROOF

De nieuwe 1,5 meter samenleving heeft grote impact op de wijze waarop wij onze beurzen vormgeven. Ook Sign & Print Expo 2021 wordt ingericht conform de richtlijnen die zijn opgesteld door het RIVM, de Nederlandse overheid en overige gezondheidsinstanties.

 

In de komende periode zullen wij op de COVID-19 pagina updates plaatsen omtrent actuele en nieuwe maatregelen.

Scroll naar top