SIGN & PRINT FESTIVAL BEZOEKEN

Sign & Print Festival is het hyperactieve zusje van Sign & Print Expo. Bezoek ons op 11 & 12 maart 2020 en ontdek nieuwe én verbeterde toepassingen op het gebied van grafimedia en visuele communicatie.

 

Onze artiesten (partners) bestaan uit leveranciers van software, machines, materialen, technologieën en afwerkingsmogelijkheden. Zij presenteren innoverende producten en diensten live op ons festivalterrein.

 

Laat jouw creatieve brein de vrije loop en bezoek een van de vele experiences die plaatsvinden over het gehele festivalterrein.

FESTIVALTERREIN ONDERVERDEELD IN 4 AREA'S

Het festivalterrein is onderverdeeld in 4 area’s: nieuwe technologieën, unieke materialen, creatieve de’sign mogelijkheden en duurzame oplossingen. Elke area heeft een uniek karakter met een weergaloze line-up. Neem een kijkje bij onze geprogrammeerde headliners (experts) tijdens de vele live demo’s, interactieve workshops, interessante kennissessies en fascinerende exposities die 2 dagen lang plaatsvinden in Evenementenhal Gorinchem.

Blokkeer 11 & 12 maart 2020 alvast in je agenda en meld je aan voor onze nieuwsbrief voor de nieuwste updates omtrent de line-up.

PRAKTISCH EVENT WAAR KENNISOVERDRACHT KEY IS

Grafimedia en visuele communicatie ontwikkelt zich in rap tempo. De sign- en print industrie is een dynamische markt waar continu nieuwe ontwikkelingen plaatsvinden, die ontstaan vanuit nieuwe trends, uitdagingen en oplossingen. Hoogste tijd om in het tussenjaar van Sign & Print Expo een kleinschalig creatief event te organiseren waarbij kennisoverdracht en beleving centraal staat.

VOOR WIE?

Print- en sign specialisten, grafische vormgevers, designers, marketeers, brand owners en managing directors worden middels kennisoverdracht en de expertise van exposanten op een interactieve manier op de hoogte gebracht van de nieuwste toepassingen op het gebied van grafimedia en visuele communicatie.

DUURZAAMHEID

 • Waarom wordt duurzaamheid in communicatie steeds belangrijker?
 • Waarom begint duurzaamheid bij creatieve professionals?
 • Wat zijn de internationale duurzaamheidstrends in de communicatie-industrie?

TECHNOLOGIEËN

 • Hoe ga ik om met de digitale transformatie van grafimedia?
 • Waarom zijn projectmanagement tools van groot belang voor jouw ondernemen?
 • Welke design toolkits zet ik in?

DE'SIGN

 • Op welke manier kan ik me onderscheiden met de veelzijdigheid van reclame-uitingen en signing?
 • Met welke grafische elementen moet ik rekening houden bij de opmaak van een design?
 • Hoe zet ik omnichannel communicatie effectief in?

Materialen

 • Wat maakt een bepaald drukwerk uniek, bijzonder en interessant?
 • Hoe maak ik de juiste vertaling van ontwerp naar drukwerk?
 • Welke unieke ontwerpen zijn er in de grafische branche en hoe zijn deze tot stand gekomen?

Festival Thema

Tijdens Sign & Print Expo 2019 lag de focus voornamelijk op het thema street art. De succesvolle uitwerking hiervan heeft er mede voor gezorgd dat we met het festival thema creatiever kunnen omgaan dan ooit tevoren. Hoe de uitwerking eruit gaat zien? Dat houden we nog even geheim!

Quotes