Smart Badge

sign & print Expo introduceert smart badge

Op Sign & Print Expo 2022 wordt de nieuwste technologie geïntroduceerd: de Smart Badge Technologie. Met deze technologie wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze interessante exposanten scannen met de bezoekersbadge. Deze bezoekersbadge is persoonsgebonden en ontvangt men bij binnenkomst.

Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker door middel van de Smart Badge wel relevante informatie verzamelen. Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af. Zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

Waarom maken we gebruik van een Smart Badge Technologie?

De Smart Badge technologie is eenvoudige manier van informatie uit te wisselen en te verzamelen. Wij geloven in the future of technology en willen de verspillingen van eventuele folder, brochures of flyers op de beurs voorkomen. 

Tevens heeft de Smart Badge een grote bijdrage in het corona-proof maken van onze events. Door het gebruik van de Smart Badge kan fysiek contact tussen personen worden voorkomen.  

HOE WERKT JOUW SMART BADGE?

De Smart Badge is een persoonlijke badge die zorgt dat je informatie kunt verzamelen van alle exposanten aanwezig op Sign & Print Expo. Zodra jij een badgelezer op een stand scant wordt er automatisch na afloop van de beurs de online brochure van deze exposant met je gedeeld via de mail. Onze exposanten hebben deze informatie zelf samengesteld en ingevuld en vormt dus een digitale brochure. 

Jouw voordelen

Jouw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens jouw beursbezoek. Het is gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke exposanten je hebt bezocht. Je ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van jouw bezoek.

Geen spam - je ontvangt alleen digitale informatie van exposanten waarin jij interesse hebt getoond.

Je wisselt jouw digitale visitekaartje uit met de exposanten die jij interessant vindt.

Scroll naar top