Bezoekers

Waarom bezoeken

Op 8, 9 en 10 juni 2021 vindt Sign & Print Expo plaats in Evenementenhal Gorinchem. De beurs is interessant voor een breed publiek, onder wie professionals uit de grafimedia en visuele communicatie branche. rint- en sign specialisten, grafische vormgevers, designers, marketeers, brand owners en managing directors zijn in groten getale aanwezig. Deze professionals ontmoeten elkaar op de expo en brengen kennis mee. Er is ruimte om deze kennis met elkaar te delen in een ontspannen, informele sfeer.

DRIE DAGEN VOL INSPIRATIE

Sign & Print is een all-in event waar sign en print specialisten hun hart kunnen ophalen. Maak kennis met de nieuwste technologieën en innovaties en deel, verbreed en verreik je kennis. Maak jouw creatieve brein klaar voor drie dagen vol inspiratie!

1,5 meter event

De veiligheid van onze exposanten, onze bezoekers, het standpersoneel, het cateringspersoneel en alle andere medewerkers vinden wij zeer belangrijk. Wij gaan onze beurzen zodanig vormgeven dat het veilig is, en iedereen zich ook veilig voelt.

COVID-19

Een bezoek aan Sign & Print Expo moet uiteraard op een veilige en verantwoorde manier plaatsvinden. Beursorganisator Easyfairs, waar Sign & Print Expo onderdeel van is, neemt hiervoor verschillende maatregelen.

Smart badge

Makkelijk en snel veel informatie over interessante exposanten verzamelen? Dat kan! Bij binnenkomst krijg je een Smart Badge waarmee je exposantenstands kunt scannen. Aan het eind van de dag ontvang je in je mail alle informatie over dit bedrijf.

Wie is de exposant?

Benieuwd welke bedrijven je allemaal tegenkomt tijdens Sign & Print Expo?